The ugly truth!

Hej! Jag ska börja med att erkänna att mittt bloggande såger hästballe! Men nu ska alla vara glada och posetiva en stund till! Eller stund och stund! Jag tänkte nu berätta något för er som ni verkligen inte vill höra! Men det är så att jag behöver en lite (jätte ynka) paus för att tillus exus emplus få lite ny insperation och jä jä! Nejmen jag behöver en typ en nystart för att kunna få blogg lust och göra finuliga inlägg! Så ni får överleva med bara några små inlägg ibland tills vi har skaffat en ny header och så! Då kommer jag brörja med massa goda gäjer, det kan ni ge er fan på!
Ps: Det är fett sorligt nu för jag är sjukligt taggad på våren men imorrse var jag tvungen att säga hej till snön! Fast jag ignorerade den... busigflicka.no
En jätte vacker, snygg kille vid namn Sam Riley som var med på en bild (typ den ovanför fast med annan bakrund och så) på utställningen vi var på idag!
KISSES BITCHES! Just kiiiiidding! hejdå.

Kommentarer
- MHANNAS.BLOGG.SE '

vill du göra bloglovin byte? :) Om du vill det så följ mig på bloglovin och berätta vilket nr du blev så följer jag dig direkt efter! :)

2012-03-19 21:47:23
URL: http://mhannas.blogg.se/
- MHANNAS.BLOGG.SE '

Vill du vara med i dagens blogg och ta del av mina flera hundra läsare? Det är bara att kommentera 'jag är med' men om du vill ha 10+ extra lotter så skriver du ett inlägg i din blogg med en länk till mig, om du vill ha 5+ extra lotter följer du mig på bloglovin. LYCKA TILL<3

2012-03-20 07:16:09
URL: http://mhannas.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: